Wie zijn wij?

Al jaren lang reizen wij de wereld rond op zoek naar de beste whisky’s, maar wie zijn wij eigenlijk? Wie zijn de gezichten achter Bestewhiskys.nl?

Het idee is onstaan in Schotland

Vrienden met dezelfde smaak

Wij zijn Mark, Carlos en Enrico. Drie vrienden uit het zuiden van het land met dezelfde smaak, en dan hebben we het vooral over de smaak van puur genot! Jawel, we hebben het over Whisky. Het is nooit een geheim geweest dat wij alle drie enorm van Whisky houden. Zo hielden wij regelmatig whisky-proeferijen door heel het land. Al gauw hadden we elke whisky in Nederland wel geproefd en zochten we het iets verder op. Naar misschien wel de whisky-regio van de wereld: Schotland. We proefden de echte lokale whisky’s en waren meteen verkocht. Na iets te veel Whisky’s opgehad te hebben onstond het idee om de wereld rond te reizen op zoek naar de beste whisky’s. Wat eerst als een grap begon, is uiteindelijk werkelijk geworden. Little did we know dat onze reis naar Schotland de eerste stap werd van ons uiteindelijke prachtige avontuur. 10 jaar later en we zijn nog steeds, elke vakantie dat we kunnen, op zoek naar de beste whisky’s over de hele wereld. Al gauw raakten we gauw online bekend en kregen we steeds meer vragen en berichten welke whisky’s nu echt het proberen waard waren. Vandaar hebben wij samen besloten om onze avonturen en ontdekken te vereeuwigen op het internet in de vorm van deze website! Maandelijks werken wij onze prachtige ontdekkingen bij met gloednieuwe en heerlijke nieuwe onontdekte whisky’s. Hou je van whisky? We nemen je graag mee in ons fantastische en vooral verrukkelijke avontuur!

 

Whisky

Onze ontdekkingen

Whisky is niet zomaar whisky en zeker is niet elke whisky hetzelfde. Op onze website vind je naast de echte klassieke whisky’s die wereldwijd bekend zijn, ook onontdekte whisky’s van all over the world. Een uniek concept!

Onze missie

Elk avontuur heeft natuurlijk een doel, maar wij houden wij op? Wij houden pas op als we daadwerkelijk alle whisky’s van de wereld een kans hebben gegeven. Of dit nu over 10 jaar is of volgende week, dat maakt niet uit. Onze missie is alle whisky’s te proberen en te beoordelen!

Met liefde voor Whisky

Met liefde voor whisky ontdekken wij de beste en uniekste whisky smaken van over de hele wereld, volg jij ons op ons avontuur? 

Blijf altijd up-to-date!

Molestie amet tempor, diam id magna ridiculus tincidunt cursus curabitur non ipsum mattis in vel venenatis nam enim facilisis mi, egestas metus, nunc at.